MUNKÁK

INFO

LÁTVÁNYTERVEZÉS

KAPCSOLAT

VILLA T

A Hármashatár-hegy lejtőjén, az erdő közvetlen szomszédságában, természetvédelmi terület közelségében terül el a páratlan panorámával ölelt telek, melyre ezt a korszerű, modern családi házat terveztük.

A megrendelőnk által adott szigorú tervezési program a funkcionalitás, ergonómia, design kulcsszavak köré szerveződött. Az épület leendő tulajdonosaival szorosan együttműködve hosszas előkészítő tervezés során érlelődött az épület terve, amely már a kezdeti szakaszban is előtérbe helyezte az igényként felmerülő környezettudatos és fenntartható tervezési stratégiákat.

A házban a fűtés- és a használati melegvíz előállítás hőigényét hőszivattyús rendszer fedezi levegő hőforrással, amely a nyári időszakban hűtésre is alkalmas. A lakóterek friss levegőjét központi kiegyenlített lakásszellőztető rendszer biztosítja, amelynek része az elhasznált levegő hőjét hasznosító lemezes hővisszanyerő is. Az épületben KNX intelligens épület-automatizálási rendszer hivatott felügyelni és vezérelni a gépészeti-, világítási- és egyéb integrálható erősáramú és gyengeáramú rendszereket.

 

Családi ház az óbudai hegyek oldalában

családi ház

Budapest, 3. kerület

vázlatterv: 2012

engedélyezési terv: 2013

kiviteli terv: 2013

kivitelezés: 2013-2014

volumen: 360 m²

 

építész tervező: Kállay Gábor

látványtervek: KALART

épületszerkezet: Czégeni Csaba

tartószerkezet: Hensler Dezső

talajmechanika: Geoplan Kft.

épületgépészet: Vincze Gábor

épületvillamosság: Barabás Zoltán

kertterv: Park-Line Kft.

enteriőr tervező: Bárdóczky Andrea

 

© 2013 KALART BT. Minden jog fenntartva!

 T +36 30 216 22 74     info@kalart.hu       www.kalart.hu